Вітаємо викладачів Європейського університету з отриманням сертифікатів підвищення кваліфікації в рамках Всеукраїнської комплексної програми стажування Teacher’s Internship!

Протягом січня-лютого 2024 року завідувач кафедри математичних дисциплін та інноваційного проектування  Європейського університету Олена Вікторівна Скляренко та викладач кафедри Яніна Олексіївна Колодінська пройшли навчання на курсах підвищення кваліфікації за програмою Teacher’s Internship від ІТ-компанії ЕРАМ та Асоціації «IT Ukraine».

Учасники отримали знання про сучасні інструменти штучного інтелекту, ознайомилися з програмами AWS Academy, Cisco Network Academy, можливостями Cloud-сертифікації та освітньої платформи EPAM. 

Під час стажування учасники програми були поділені на команди і виконували проектне завдання із застосуванням різних інструментів штучного інтелекту.

За успішне проходження програми стажування наші викладачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та ліцензії на безоплатне навчання на курсах від Linkedin.

Отримані від ІТ-фахівців під час навчання освітні матеріали, практичні кейси, інноваційні методики та власний досвід використання інструментів штучного інтелекту викладачі планують впровадити у навчальний процес Європейського університету.

Наразі викладачі кафедри комп’ютерних наук та програмної інженерії  опановують наданий ІТ-компанією ЕРАМ курс програмування JAVA, а, в подальшому, до віртуального навчання на онлайн платформі долучатимуться і студенти.

Дякуємо організаторам такого корисного і сучасного заходу Асоціація «IT Ukraine» та ІТ-компанії ЕРАМ!

Categories: новини