23 квітня відзначається  всеукраинский день психолога. З цієї нагоди факультет психології разом з кафедрою практичної психології привітали студентів-психологів та організували захід ,на який запросили представників різних організацій 

Зокрема була розглянута тема військової психології «Як розумітися та поводитися з військовими?» – актуальні питання навчання цивільних психологів військовій психології, підготовки членів родин і цивільного населення до взаємодії з діючими військовослужбовцями та до повернення ветеранів.

Спікери:

Надія ЖИРКОВА – клінічний психолог, психотерапевт, гештальт-терапевт, супервізор, тренер і викладач, спеціалізації – «Робота з кризами та травмами», «Військова психотерапія», член Національної психологічної асоціації України, член Європейської асоціації гештальт-терапії (EAGT). Практичний досвід – 11 років.

Дар’я БІЛАН – психолог, спеціалізація – робота з військовослужбовцями. Доброволець ЗСУ. У 2022-2023 році ТВО командира з морально-психологічного забезпечення. Практичний досвід – 6 років.

Андрій ЛУК’ЯНЧУК – діючий військовослужбовець. Доброволець, учасник бойових дій у складі полку НГУ «Азов» з 2015 по 2017 рік. 24.02.2022 вступив до лав ЗСУ. В грудні 2022 року отримав поранення тяжкого ступеня.

Таша Торба, АРТ-терапевт, письменниця, художниця. Засновниця і керівник приватного етно садочку і школи «Котигорошко» в місті Ірпінь

Представники організації «Центр допомоги врятованим»

Захід проводився в змішаному форматі. Студенти отримали не тільки додаткові знання, але й брали активну участь в обговоренні.

Categories: новини